Ovanliga anledningar till flygförseningar

Tekniskt fel, strejk eller oväder brukar flygresenärer få som svar till varför deras flyg är försenade. Mindre vanliga anledningar finns så klart också, till exempel fågelkollision.

Men det finns ovanligare orsaker än det. 24kalmar listar sju tämligen otippade anledningar till förseningar. Varav de tre värsta måste vara skorpionen som stack en kvinna när flyget var på väg till startbanan. De fick vända om och uppsöka sjukvård istället.

Eller kanske är mindre djur värre? Det fick några passagerare på American Airlines uppleva, då ett 50-tal kackerlackor invaderade förstaklasskabinen.

Om inte det stör dig så kanske inte sista anledningen får dig att . En passagerare i Egypten smugglade nämligen in sin kobra på planet. Det hela slutar med att en passagerare blir biten och ormen slingrar sig vidare i planet.

Ibland är det inte flygbolagets fel att man blir försenad. Och tyvärr ställer vi inte klantiga personer inför rätta, men om du funderar över att ta med ett giftigt eller otäckt husdjur i kabinen så skulle jag ändå avråda dig.