Att resa-podden i Kapstaden

Vem gillar inte att resa? Några som verkligen lever för att upptäcka och utforska är Annika och Lisa som driver Att resa-podden. Det är också lite på grund av resglädje som RefundFlight finns, för att kunna göra resor lite trevligare och tryggare. Förhoppningsvis kan våra kunder t.ex. använda ersättningen till att åka på ett nytt äventyr.

När ni fotbollsfantaster hör VM 2010 så vet ni vilket land jag pratar om, och om jag säger vuvuzela så kanske ni andra också kommer på vart det utspelade sig, nämligen Sydafrika. Och det var just i Kapstaden som Lisa utforskat. Jag har själv vänner som bor i Sydafrikas största stad Johannesburg och har länge velat turista där samt i Kapstaden. Med otroliga utsikter från t.ex. Godahoppsudden eller resor ut till Robbenön där Nelson Mandela satt fången, och avsluta kvällen med en vinprovning kanske.

Det är så otroligt kul att kunna samarbeta med lika reseintresserade som oss. RefundFlight var med och sponsrade deras avsnitt om Kapstaden. Ett riktigt bra avsnitt om legendariska utsikter från Lion’s Head och Table Mountain, om safariupplevelser, vingårdar och mycket mer.

Följ länken nedan för lite skön sommar-rese-inspiration.

Lyssna på hela avsnittet här